• -

Лекції для студентів з академічної доброчесності, інформаційного пошуку та академічного письма

   У науковій бібліотеці тривають лекції з академічної доброчесності, інформаційного пошуку та академічного письма для студентів-першокурсників та магістрантів різних спеціальностей.
   8 жовтня для магістрантів спеціальності “Графічний дизайн” відбулася відкрита лекція на тему “Інформаційне забезпечення наукових досліджень”. Лекцію проведено у межах вивчення дисципліни “Методологія наукових досліджень і захист інтелектуальної власності” за запитом викладачки кафедри дизайну Галини Олійник (канд. техн. наук, доц.).

   8 жовтня для здобувачів вищої освіти першого року навчання всіх спеціальностей факультету інженерії, транспорту та архітектури проведено лекцію на тему “Академічна доброчесність: правила та відповідальність здобувачів вищої освіти”. Лекція відбулася на замовлення керівництва факультету, зокрема Олега Поліщука (декан, д-р техн. наук, проф.) та Надії Грипинської (заступник декана з виховної роботи, канд. фіз.-мат. наук, доцент).

   7 жовтня студенти-першокурсники групи ХТІ-24-1 відвідали лекцію з академічної доброчесності. Захід було організовано в рамках вивчення освітнього компонента “Вступ до фаху” під керівництвом асистентки кафедри хімії та хімічної інженерії Тетяни Іщук.

   4 жовтня для магістрантів групи СОУм-24 (спеціальність “Середня освіта. Українська мова і література”) на замовлення гаранта освітньо-професійної програми Інни Приймак (канд. філол. наук, доц. кафедри української філології) проведено лекцію на тему “Академічна доброчесність. Академічне письмо. Пошук наукової інформації”.

   24 вересня для магістрантів груп ЕКОЛм-24-1, СОБм-24-1 спеціальностей 101 “Екологія» та 014.05 “Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)” відбулася лекція на тему “Академічне письмо. Пошук наукової інформації”. Проведено лекцію в межах вивчення предмету “Методологія та організація наукових досліджень” за запитом викладачки кафедри екології та біологічної освіти Галини Білецької (д-р пед. наук, проф.).

   Лекції провели фахівчині інформаційно-бібліографічного відділу наукової бібліотеки.
Е-ресурс “Академічна доброчесність” на сайті наукової бібліотеки ХНУ

Замовити лекцію:
• електронна пошта: ibv_library@khmnu.edu.ua
• телефон: 12-82


Перейти до вмісту