• -

Щомісячна серія вебінарів “Clarivate науковцям”

Кожний другий четвер (лише у січні третій) кожного місяця з 16:15–17:15 у Webex годинний вебінар від компанії Clarivate!

   Теми оголошуватимуться за місяць до початку і надсилатимуться листами- нагадуваннями про вебінари за добу і годину до початку відповідного вебінару. Всі заходи українською, безкоштовні, за умови присутності не менше ніж на 90 % основного часу вебінару передбачено випуск сертифіката учасника, що надсилається протягом трьох робочих днів не електронну скриньку вказану при підключенні. Учасники усіх 12 вебінарів отримують додатковий сертифікат за серію. Реєстрації вже відкриті, після переходу за посиланням заповніть реєстраційну анкету що знаходиться під кнопкою Register (натисніть на слово).

Розклад

   13 січня 2022 16:15–17:15
   Тема: Аналіз грантової підтримки та ефективності співпраці в Web of Science та InCites

   Тези: Наукові дослідження часто вимагають значних коштів. Грантова підтримка та співпраця з знаними лабораторіями світу буде на часі та дозволить і виконувати дослідження на більш високому рівні і швидше отримувати результати. На вебінарі з’ясуємо як знайти і проаналізувати здобутки інших установ, визначити лідерів та знайти їхні контакти. Проаналізувати співпраці своєї організації, з якими установами і чому вони більш ефективні. Визначити фонди, що фінансували аналогічні дослідження, які теми підтримувалися певною грантовою агенцією, у кого зі співвітчизників були такі гранти та, як завжди, відповіді на запитання з реєстраційних анкет.
   В січні під час вебінару буде оголошено вікторину, серед учасників що правильно дадуть відповіді на питання Random визначить володаря сувенірів. Удачі! Не забувайте запросити друзів – разом веселіше шукати правильні відповіді.
   Реєстрація: https://bit.ly/3pHtRQZ

   Можна також реєструватися на наступні!

Дата Реєстрація
10 лютого https://bit.ly/3HIJ3U8
10 березня https://bit.ly/31yYJtJ
7 квітня https://bit.ly/33cT5Op
5 травня https://bit.ly/3JRQuKG
9 червня https://bit.ly/3n5brYB
7 липня https://bit.ly/3f1Aast
11 серпня https://bit.ly/3395z9N
8 вересня https://bit.ly/3zC06EC
6 жовтня https://bit.ly/3eZeSM2
10 листопада https://bit.ly/3t5Laxi
8 грудня https://bit.ly/3t2GGXY

Перейти до вмісту