• -

До Дня захисників і захисниць України. Година пам’яті в науковій бібліотеці

   2 жовтня в науковій бібліотеці відбувся соціокультурний захід – Година пам’яті під назвою “Нащадки козацької слави”, присвячений Дню захисників і захисниць України, на який завітали студенти гуманітарно-педагогічного факультету груп ПОт-24-1, СОТ-24-1, ДМ-24-1, СОТм-24-1, ТН-21-1 та ТН-23-1.

   Захід провела провідна бібліотекарка відділу обслуговування користувачів та культурно-просвітницької роботи Антоніна Гогільчина, яка вдало поєднала історичні події з розповідями про сучасних героїв України, зосібна й студентів і випускників Хмельницького національного університету.

   Розповідь викликала у присутніх почуття вдячності та глибокої шани до тих, хто віддав своє життя за свободу і незалежність нашої держави, захищаючи її від ворога, та тих, хто продовжує боротися за щасливе майбутнє України.

   Активну участь у проведенні Години пам’яті взяли студенти ГПФ Назар Репінський (група СОТм-24-1), Віталій Протоцький (ТН-23-1), Аліна Андрєєва (ТН-21-1), які читали вірші про війну, розповідали про її наслідки, ділилися своїми почуттями.

   Захід організований науковою бібліотекою спільно з кафедрою технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва, зокрема к. пед. н., доцентом Олександром Лівшуном та став ще однією можливістю вшанувати пам’ять українських героїв та поглибити знання студентів про героїчне минуле козацького роду!


Віримо у перемогу України!
Дякуємо нашим захисникам та захисницям!
Зберігаймо в пам’яті героїчну спадщину козацького роду!

Замовити захід: prosvit_libkhnu@ukr.net
Перелік тем до замовлення


Перейти до вмісту