• -

Віртуальна подорож “Венеція – унікальне місто Європи” для студентів ФУАТ та ФТД

   У межах відзначення Міжнародного дня пам’яток та історичних місць (відзначається щорічно 18 квітня) в науковій бібліотеці упродовж тижня здобувачі освіти першого року навчання мали змогу здійснити віртуальну подорож “Венеція – унікальне місто Європи”.
   Захід відвідали:

✅    16 квітня ─ студенти груп ТУР-23-1, МН-23-1, МН-23-2 факультет управління, адміністрування та туризму разом із викладачками Лілією Гризовською (к.е.н., доц. кафедри туризму та готельно-ресторанної справи) та Оленою Гейдаровою (к.е.н., доц. кафедри менеджменту та адміністрування).
   Провела захід головна бібліотекарка Ліна Ленчицька.

✅    17 квітня ─ студенти групи ДЗН-23-4 факультету технологій і дизайну разом із викладачкою Анною Селезньовою (к.т.н., доц. кафедри рисунку та проєктної діяльності). Захід замовлено в межах вивчення дисципліни “Історія мистецтва”.
   Провела захід завідувачка сектору електронної бібліотеки Оксана Таланчук.

✅    23 квітня ─ студенти груп ДЗН-23-1, ДЗН-23-2 факультету технологій і дизайну разом із викладачкою Анною Селезньовою (к.т.н., доц. кафедри рисунку та проєктної діяльності). Захід замовлено в межах вивчення дисципліни “Історія мистецтва”.
   Провела захід завідувачка сектору електронної бібліотеки Оксана Таланчук.

   Довідка
   18 квітня щороку в усьому світі відзначається Міжнародний день пам’яток та історичних місць. Також щороку Міжнародна рада з питань пам’яток і місць обирає тему.
   На Генеральній асамблеї 2023 року в Сіднеї темою Triennial Scientific Plan 2024-2027 обрано тему “Спадщина, стійка до катастроф і конфліктів — готовність, реагування та відновлення”.
   Також 31 травня 2024 року відзначатиметься 60-а річниця Венеціанської хартії — міжнародного документу про збереження та реставрацію історичних пам’яток і визначних місць.

Замовити захід: prosvit_libkhnu@ukr.net
Перелік тем до замовлення


Перейти до вмісту