• -

Триває Всеукраїнська акція дарування книг для бібліотек України!

   У рамках благодійного руху “Щедрий вівторок” науковій бібліотеці було презентовано нове видання з дарчим підписом від співавтора! Висловлюємо щиру вдячність дарувальникам – авторам навчально-методичного посібника “Палаци та парки Хмельницької області”, Журбі Ігору Євгеновичу – завідувачу кафедри туризму Хмельницького національного університету, доктору економічних наук, професору та Кілінській Клавдії Йосифівні – професорці кафедри туризму Хмельницького національного університету.

908
К39
Кілінська, К.
Палаци та парки Хмельницької області [Текст] : навч.-метод. посіб. / К. Кілінська, І. Журба. – Чернівці : ЧНУ ім. Юрія Федьковича, 2021. – 60 с.


   У навчально-методичному посібнику розкриваються науково-методичні засади дослідження палаців та парків, розглядаються географічні особливості природних умов і природних ресурсів Хмельницької області, запропонована детальна характеристика палацово-паркових комплексів області, виявлені проблеми та перспективи розвитку палацово-паркових комплексів.
   Для фахівців у галузі географії, рекреації і туризму, працівників туристичних компаній, викладачів, аспірантів, студентів географічних та економічних факультетів вищих навчальних закладів.

Зміст


Skip to content