• -

Посвята у студенти

   1 вересня в науковій бібліотеці ХНУ відбулася Посвята у студенти першокурсників гуманітарно-педагогічного факультету груп СОТ-24-1, ДМ -24-1, ПОт -24-1, СОТс -24-1 (кафедра технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва; завідувачка кафедри – д. пед. н., проф. Ірина АНДРОЩУК). Уже за традицією студенти отримали не тільки залікові книжки, а ще й символічні подарунки – смаколики з емблемою кафедри. Здобувачі освіти також ознайомилися з книжковою виставкою “Вам, першокурсники!”, на якій представлені праці викладачів кафедри, видання з історії університету, довідкова, навчальна та науково-популярна література.

   Вітаємо усіх викладачів, студентів, аспірантів, співробітників університету з початком навчального року. Бажаємо міцного здоров’я, наполегливості і терпіння в підкоренні нових вершин знань, наснаги у професійній діяльності, невпинного руху вперед задля нашої Перемоги!
   З метою національно-патріотичного виховання студентської молоді наукова бібліотека пропонує кураторам академічних груп до замовлення низку просвітницьких заходів.

Замовити захід: prosvit_libkhnu@ukr.net
Перелік тем до замовлення


Skip to content